Har du saknat mig ens?!

P: Har haft fullt upp på sistone med mitt liv och allt därimellan så nån tid att sitta vid datorn och kleta på bloggen har jag inte haft.
Mamma var ju här under påsken (bor i London annars) så först hängde jag en del med henne under de två veckor hon var här. När hon sen åkte hem så tog jag igen allt jag missat i mitt vardagliga liv såsom shopping och dylikt och det tog ytterligare typ två veckor men nu börjar det lugna ner sig igen. Lagom till det att solen tittade fram över vår huvudstad så nu har jag ännu mindre lust att skriva. Men det kan vara bra för mig att liksom get things of my chest så att säga.
Hursom, enda anledningen egentligen till varför jag dök in idag var för att tipsa dig om en underbar blogg.
Tolka mig rätt här. Den är underbar för att den är sämst. Eller sämst är han absolut inte men han är... vad ska vi kalla det...??? Lite sämre på att förklara saker i skrivet ord. Men han är fan så rolig när han ger sig på det.
Delar tagna direkt ur sitt sammanhang från hans blogg i ett inlägg där han skulle betygsätta maten på Vapiano

Pasta Rodeo


Grämig pasta rätt, det gillas dock tyckte jag kycklingen va lite för torr för att blandas med en sån grämig sås, men som sakt det är en smak sak.

 

Ravioli D´Aranica


Väldigt sprecill rätt, jag tror många vill testa denna, men jag kan säga så här detta kommer vara mitt säkra val om jag vill testa något nytt
Mitt Betyg : 4 av 4 men inte lika säker fyra

Insalta Formaggio E Melone


Detta kan jag rekomendra för er som gillar lite söt sallad med ändå fruktig i munnen 
mitt betyg blev 4 av 4. Jag gillar att man kan blanda den med Rosé och att det blir en helt underbar smaksats tillsammans

 

Nu har jag bara en sista fråga. Vad är en smaksats och vad betyder det? Om det är någon som kan svara var så vänlig och gör det för jag håller på att bli tokig här.

Åh, juste. Det är allas vår Nicky Sthlms blogg såklart!

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0